Book haul de toamnă 📖📖📦📫🍂

Odată ce am început cu lucrurile noi, m-am gândit să continui, surprinzător😱, cu ceva nou (am făcut și o nouă categorie Noutăți), așa că am decis să-mi etalez noile achiziții în materie de cărți.

Prima zi de toamnă nu a dat semne că vara ar vrea să se retragă, iar căldura ☀ m-a ținut din nou departe de natură, mulțumindu-mă doar cu răcoarea din casă alături de laptop, de blog, unde zilele astea am scris și o mică poveste, alături de micuța bibliotecă, care mi-a dat ideea să o mai extind puțin, așa că am dat repede buzna pe google, am căutat câteva din titlurile pe care le-am trecut în wishlist, și fără vreo remușcare am făcut prima comandă din luna septembrie.

Astăzi, vizitând din nou natura fără prea multe speranțe, am simțit primele adieri 💨 fine ale vântului și instantaneu am observat cum pe verdele, odată imaculat, au apărut mici pete care, fără doar și poate, anunțau sosire toamnei 🍂. Fără să mai stau pe gânduri, mi-am luat aparatul in buzunar, dorindu-mi să surprind câteva scene din primele „demonstrații” ale acestui anotimp, pe care aș vrea să le înpart și cu voi.

4

Chiar atunci când bucuria și concentrarea creșteau semnificativ, m-au anunțat cei de la curierat de sosirea coletului 📦. M-am mulțumit cu ce surprinsesem până atunci; am luat repede cutiuța și în următoarea secundă, arzând de nerăbdare, toate cărțile erau împrăștiate prin toate colturile camerei pregătite de examinat.

bookhaul

  1. Insurgent, de Veronica Roth
  2. Cerul e pretutindeni, de Jandy Nelson
  3. Armance, de Stendhal
  4. Un veac de singurătate, de Gabriel García Márquez
  5. Vampirii din Morganville (vol. I), de Rachel Caine
  6. Octopussy, de Cristina Boncea
  7. Natașa, bărbații si psihanalistul, de Natașa Alina Culea
  8. Fata din tren, de Paula Hawkins (vor urma o mulțime de recenzii)

Link-urile duc la cele mai mici prețuri. 😉

Mirosul de cărți noi 📖, adierea care se scurgea prin geamul deschis 💨 m-au cuprins și m-au dus lângă locul preferat de lectură, unde mă aștepta Flori pentru Algernon, pe care, din lipsă de timp, îl cam lăsasem să mă aștepte.

2

Și după cum puteți vedea, astăzi mi-am cam făcut de cap cu aparatul, ținându-l după mine toată ziua, surprinzând chiar și un minunat apus 🌇 de toamnă.

apus1

Peace ✌✌ and keep reading 📖 📖 ❕

Publicitate

7 gânduri despre “Book haul de toamnă 📖📖📦📫🍂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s