#1 Concurs 🎉🎉🎁(încheiat)

Caștigătorii : AICI

Când am început să scriu pe blog nu m-am gândit ce va fi pe viitor, doar voiam să scriu, să mă relaxez și, ei bine, nu este unul dintre cele mai populare, dar eu mă mulțumesc și cu ceea ce am realizat până acum cu acest blog, de aceea le mulțumesc celor peste 100 de vizitatori din 8 țări diferite care au trecut pragul sufletului meu, celor 70 de urmăritori care, probabil, au dorit să revină, celor care mi-au apreciat gândurile cu peste 100 de likes, celor care m-au sfătuit prin comentarii, toate acestea primindu-le cu drag. Și, odată cu a 10-a postare vine și un micuț concurs🎉 prin care, sper, să vă răsplătesc câtuși de puțin✌.

Untitled1


Perioadă : 10 Octombrie 2015 – 31 Octombrie 2015, ora 23:59. (câștigătorul va fi anunțat pe 1 Noiembrie, la ora 20:00, prin random.org)

Premiu : una din cărțile a cărei recenzie o puteți găsi pe blog, inclusiv cea pe care o citesc în acest moment – Cerul e pretutindeni + set de trei semne de carte personalizate.

Modificări în concurs

12083727_1695895503973298_1019138334_n

Reguli de înscriere(obligatorii) :

  1. Să urmăriți acest blog.
  2. Să lăsați un singur comentariu la această postare care să conțină termenul „particip” și numele cărții pe care doriți să o câștigați.
  3. Să dați un ‘thumbs up’ recenziei cărții alese, dacă nu ați făcut-o încă (pentru cei fără cont WordPress: puteți să vă faceți un cont pe Gravatar – e foarte simplu).
  4. Să fii din România.

Opțional :

  1. Pentru șanse mai mari (numele vă va fi trecut încă o dată), trebuie să lăsați un comentariu la recenzia cărții alese.
  2. Pentru a vă dubla șansele, dați un ‘share’ acestei postări pe oricare rețea de socializare, lăsând un link în comentariul de înscriere.
  • Exemplu : dacă respectați doar regula 1-opțională, veți avea trecut numele de două ori pe listă; dacă respectați doar regula 2-opțională, numele va fi trecut de două ori; dacă respectați regulile 1 și 2-opționale, numele va fi trecut de patru ori.

P.S. : în cazul în care alegeți cartea Cerul e pretutindeni, recenzia acesteia va apărea înainte de încheierea concursului, deci nu ratați cerința 3-obligatorie 😉.(cei care nu respectă toate regulile obligatorii, vor fi eliminați din concurs).

Listă recenzii :

Maitreyi

Divergent

Cincizeci de umbre ale lui Grey

Căutând-o pe Alaska

Jocurile Foamei

Flori pentru Algernon

Cerul e pretutindeni

1

Peace ✌✌, keep reading 📖 📖 and let’s win 🎁❕

50 de gânduri despre “#1 Concurs 🎉🎉🎁(încheiat)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s