🎄V-ați gândit la ce veți dărui de Crăciun?🎄🎁

Luminile, muzica, mirosul, toate anunță venirea tot mai apropiată a Crăciunului, perioada din an plină de cadouri, voie bună, mese încărcate alături de familie, ce mai?! cele mai frumoase zile pentru fiecare persoană. Dar oare chiar așa să fie? Dacă am ieși în stradă și am privi în jur, am vedea zâmbete lipite pe toate fețele? Daca am privi pe ferestre, am vedea de fiecare dată un brad sub care zac, perfect împachetate, cadouri?  Daca am intra în fiecare locuință, am descoperi oameni care împărtășesc aceleași sentimente, aceleași emoții ca ale noastre? Este toată lumea fericită de Crăciun așa cum auzim la fiecare colț?

Sincer, nu am eu răspunsul la toate aceste întrebări, singurul lucru pe care îl știu sigur este acela că nu toate casele sunt pline de copii care îl așteaptă entuziasmați pe Moș Crăciun. Unde sunt acești copii? Nu, nu sunt nici într-o excursie exotică, nici în căutarea Moșului, nici măcar cu sania într-un loc unde s-o folosească,cei mai mulți dintre ei stau, stau într-un spital, fără ca măcar să știe ce li se întâmplă cu adevărat, doar speră ca totul să fie cum a fost, speră să le dispară suferința, speră să mai simtă măcar o dată gustul copilăriei, speră.

Putem să facem noi ceva? Putem, putem face orice pentru a ajuta la estomparea suferinței, nu numai a unui copil, ci a părinților, fraților, bunicilor, a întregii familii care suferă alături de el; mai ales acum, în preajma Crăciunului, când toți încercăm să oferim ceva. Haine, bani, alimente, chiar și un simplu zâmbet dăruit din tot sufletul contribuie la construirea unui sprijin cât mai puternic de care să se folosească în momentele de slăbiciune.

Dar să lăsăm poveștile și tristețea și să trecem la fapte, pentru că speranță există. Una dintre aceste ocazii de a ajuta ne este oferită de Douglas, care a avut minunata inițiativă ca, până pe 20 decembrie pentru fiecare paletă de make-up Douglas Like Palette (click pentru detalii) – care poate deveni cadoul ideal pentru cei dragi – vândută la un preț mai mult decât convenabil, oferă asociației Little People, 10 lei, bani care vor fi dăruiți celor care chiar au nevoie de ei, mai ales acum.

Deci răspunsul se află la noi, mereu a fost, trebuie doar să-l observăm, iar dacă nu ne este pe plac, putem să-l schimbăm în orice moment, pentru că așa cum, probabil, deja știți, schimbarea e în noi, iar cu cât acest noi este mai mare, cu atât mai mare va fi și schimbarea.

Douglas_beauty_300x300px

Douglas , Beauty of giving

Probabil nu vi se par mulți – ce să facă cu 10 lei? etc. , etc. – dar așa cum am spus mai sus, cu cât vor fi mai multe persoane care se implică, cu atât va crește și suma, așa că ce mai aștepți? Fi și tu parte din acest noi!

Eu m-am hotărât ce cadouri voi dărui de Crăciun? Voi?

[aștept păreri despre campanie]

Află ce îți poate aduce un share : AICI

Peace ✌✌ , keep reading 📖 📖 and giving 🎁🎁❕

sursă imagine
Publicitate

18 gânduri despre “🎄V-ați gândit la ce veți dărui de Crăciun?🎄🎁

  1. Nu sunt foarte foarte hotarata ce sa ii iau cadou de Craciun, am cateva idei, insa ramane de vazut ce aleg pana la urma :D. Nu scriu aici ce variante am, ca citeste si el blogul si nu mai e surpriza apoi :))

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ce m-a intristat articolul asta. 😦 Mie nu-mi plac Craciunurile, dar stiu ca-s multi copii care il asteapta pe mos Craciun, dar el nu vine, pentru ca parintii lui n-au bani. De obicei, ii ajut pe altii cum pot si nu doar in timpul sarbatorilor.
    Nu stiu ce sa iau de Craciun, ma hotarasem asupra unei persoane, dar cum m-a dezamagit astazi si mi-a aratat ca nu-i pasa de mine… nu-i mai iau nimic. :))

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s