Ce filme să vizionăm de Crăciun? 🎦 🍟

10. Krampus – 2015

Știu că pare să nu fi început bine acest top, dar pe mine m-a cucerit trailer-ul și spun asta cu mâna pe inimă. Reușește să îmbine perfect legenda și spiritul de Crăciun cu ceva ce nu tocmai ne-am aștepta să se întâmple în această perioadă, scoțându-ne puțin din rutină.

 

9. Elf – 2003

Comedie, poveste de Crăciun, un film cunoscut care nu ar trebui să fie lăsat, nici anul acesta, nevizionat.

 

8. Goana după cadou (Jingle all the way) – 1996

Un film pentru toate vârstele, pentru toate gusturile, pentru oricine, plin de amuzament, un film ideal în seara de Crăciun.

 

7. Christmas Vacation – 1989

Pregătirea pentru Crăciun nu este de fiecare dată la fel de simplă, iar în acest film ne este arătată o astfel de experiență pe cât de awkward, pe atât de plină de umor.

 

6. Ho Ho Ho – 2012

Chiar dacă este un film românesc, iar majoritatea persoanelor devin sceptice, mie mi s-a părut un film destul de reușit – și totuși e made in RO – cu o altă viziune asupra Crăciunului, cea dintr-un centru de plasament.

 

5. Minions – 2015

Iarnă sau vară, Crăciun sau Paște, indiferent de tot, Minionii sunt potriviți, reușind să amuze – cel puțin, așa cred eu – și cea mai sobră persoană, transformând seara de Crăciun într-una diferită (în bine).

 

4. Freedom Writers (Jurnalul străzii) – 2007

Știu, nu are nicio treabă cu seara de Crăciun, dar povestea care urmărește un grup de adolescenți devenind un adevărat colectiv indiferent de factorii externi nefavorabili, surprinde exact ceea ce trebuie să facem în această perioadă, să fim alături, nu numai celor dragi, ci tuturor. Concluzia : cu siguranță merită vizionat all the time.

 

3.  Haos de Crăciun – 2015

Abia apărut în cinematografe, am văzut doar trailer-ul și mi se pare destul de interesant. (aștept și părerile voastre)

 

2. The Polar Express – 2004

Un film, o animație care poate reuni, de la cel mai mic la cel mai mare, toată familia, retrăind momente ale copilăriei  și amintindu-ne de magia sărbătorilor de altădată.

 

1. Home alone – 1990

Nu cred că mai este nevoie de vreo descriere. Arhicunoscutul „Home alone” nu trebuie ratat în niciun an, orice vârstă am avea, de fiecare dată reușind să ne facă să râdem la fel de mult, chiar dacă l-am ști pe dinafară.

Peace ✌✌ and keep reading and watching 📖 🎬❕

christmas-garland-clip-art-ez5vttzi

6 gânduri despre “Ce filme să vizionăm de Crăciun? 🎦 🍟

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s