Cel mai frumos cadou! 🎁

Nu am nici cea mai mică idee de ce nu am scris mai devreme acest articol. Ce-i drept, era pus în „drafts” de aproximativ trei zile. Poate nu reușeam să exprim în cuvinte acele sentimente. Dar uite că în sfârșit mă mândresc cu cel mai frumos cadou primit de Crăciun sau puțin mai devreme…da, sigur mai devreme.

De ce este așa de special? L-am primit de la autoare – Natașa Alina Culea– căreia îi mulțumesc mult pentru acest dar și, în plus, este pe lângă un cadou de Crăciun și unul pentru ziua mea : asta îl face foarte special.

Nu am primit nici lumânarea, nici portocalele – astea le-am pus să fie poza puțin mai fancy – doar cele două cărți : Natașa, bărbații și psihanalistul și Marat. Iubirea are spini care reprezintă, pentru mine, foarte mult. Pe prima o aveam, am citit-o cu puțin timp în urmă, am făcut și o recenzie, așa că cea primită cadou o voi da cadou mai departe unui cititor al blogului (concursul este AICI) pentru a se bucura și altcineva de o asemenea lectură, iar a doua, a doua abia aștept să o răsfoiesc, chiar dacă deja am făcut asta de nenumărate ori de când am desfăcut coletul, dar aștept cu nerăbdare să o răsfoiesc pentru a-i înțelege tainele… v-ați prins voi.

În încheiere, vreau să-i mulțumesc Natașei pentru a n-a oară (chiar dacă tot mi se pare puțin) pentru acest cadou și, pentru prima oară, îi mulțumesc că mi-a dat ocazia să cunosc nu una, ci două persoane minunate : pe dumneaei și pe Natașa (protagonista cărții). Mulțumesc!christmas-garland-clip-art-ez5vttzi

Peace ✌✌ and keep reading 📖 📖 ❕

2 gânduri despre “Cel mai frumos cadou! 🎁

  1. La mulți, mulți ani!
    Eu sunt cea care simte nevoia să mulțumească de „n” ori! În drumul către Chișinău – când voi avea lansarea celui de-al treilea roman – neapărat să le și semnez și să-ți mai fac un cadou. Să ai seria completă 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s