Ce să citesc azi??? 😱 😲

De câte ori nu te-ai întrebat ce să mai citești? De câte ori te uitai la cărți și nu aveai nicio idee pe care dintre ele să pui mâna? De câte ori ai citit recenzii peste recenzii fără să găsești ceva ce ți-ar plăcea? De câte ori te-a împins curiozitatea să începi n cărți?

bored-reader-2

Recent mi-am pus aceste întrebări. Pur și simplu mi-am cumpărat prea multe cărți în ultima perioadă și nu știu ce să mai citesc sau cum să le mai termin odată, am ajuns să citesc și 4-5 cărți în același timp (nu chiar în același timp, ci în aceeași zi, înțelegeți voi 😀 ), și așa cum există avantaje, există și dezavantaje, dar voi vorbi despre acest aspect cu altă ocazie.

De asemenea, îmi place să primesc recomandări, iar cele mai bune recomandări mi se par cele ale cărților pe care le am deja în bibliotecă : am văzut recomandarea, am cartea, fără vreo discuție mă pun pe citit; și totuși, tentația de a cumpăra o carte nouă 👿 când dau peste o recomandare este prea mare.😲

Așa că m-am gândit să dau starul unui fel de forum pe blog în care să „combin” (că tot e 14 februarie) toate aceste frământări ale unor cititori și, tot din partea cititorilor, să găsim rezolvări. Ce ziceți? Vreți să ne ajutăm reciproc? 👼 Vreți să știți ce veți citi azi?

Aici aveți un link: https://morethanb00ks.wordpress.com/ce-sa-citesc-azi/
Puteți găsi acest forum și direct pe blog, la secțiunea Let’s read din meniu.

Aștept comentariile voastre pe forum!!!

Peace ✌✌, keep reading 📖 📖 and let’s help each other ✋❕

2 gânduri despre “Ce să citesc azi??? 😱 😲

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s