Dacă aș rămâne și targulcărții.ro? + câștigător

Ieiii! Cu puțin timp în urmă am primit o confirmare de colaborare de la niște oameni foarte drăguți cu un magazin de cărți online superb și nu spun asta doar pentru că am primit o carte, ci deoarece targulcartii.ro este singurul loc unde am găsit această carte la 50% reducere.

Trageți și voi o geană pentru că reducerile nu sunt puține și, în plus, acolo puteți găsi și un anticariat cu o mulține de cărți vechi interesante. De asemenea, puteți chiar să vindeți cărțile pe care nu le mai doriți în bibliotecă. Totul este posibil pe targulcartii.ro . Super! Nu? 😀


 

Și toate aceste se întâmplă datorită vouă, cei care mă susțineți prin simpla prezență pe blog sau participare la concursuri, de aceea am în plan prentu voi multe concursuri de acum încolo, deci mulți câștigători. Mai jos este unul dintre aceștia, al concursului aniversar recent încheiat. Uitați-vă, poate ați avut noroc! 😉


Câștigătorul AICI!

Mi-am dorit foarte mult „Dacă aș rămâne”, de Gayle Forman, pe care abia aștept să o răsfoiesc și să-i destăinui secretele pe blog.

Și pentru că se potrivește perfect cu subiectul cărții, am încadrat în fotografie și parfumul pentru ea La vie est belle de AICI. 😉

Despre carte :

  • Titlu: Dacă aș rămâne
  • Autor: Gayle Forman
  • Pagini: 224
  • Editura: Rao
  • Apariție: iulie 2014
  • Tip: cartonată 😀

Descriere

Ce ai face daca ar trebui sa alegi?

Mia este o violoncelista talentata in varsta de 17 ani, cu o familie iubitoare si un prieten minunat, Adam. Ea nu trebuie decat sa aleaga daca va merge la New York pentru a studia la Julliard sau daca va ramane in Oregon cu cei dragi.

Insa intr-o dimineata cu ninsoare, totul se schimba, iar decizia pe care brusc trebuie sa o ia este dramatica si dureroasa. Mia isi pierde parintii si fratele mai mic intr-un accident rutier, si, cu toate ca nu isi aminteste momentul impactului, ea ii poate vedea pe cei din jur si pe sine.

Romanul este scris la persoana intai, Mia evoca evenimente din viata sa, descrie ceea ce vede si aude in spital, desi nu poate simti nimic si este din ce in ce mai slabita.

Dragostea pentru cei ramasi in viata si pentru Adam si pasiunea pentru muzica clasica vor determina alegerea pe care tanara o face la final.

Daca as ramane (If I Stay) atinge teme importante, despre viata, moarte si despre cum totul se poate schimba iremediabil intr-o secunda. Cartea este inspirata de o tragedie reala.

Peace ✌✌ and keep reading 📖 📖 ❕

 

3 gânduri despre “Dacă aș rămâne și targulcărții.ro? + câștigător

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s