Lupii trecutului. Sofia, de Natașa Alina Culea 🐺❤️

Natașa, bărbații și psihanalistul și Marat. Iubirea are spini sunt primele romane ale autoarei Natașa Alina Culea, romane care m-au făcut să o îndrăgesc foarte mult pe autoare datorită stilului extrem de poetic și a încărcăturii emoționale din fiecare frază. Faptul că a apărut și al treilea roman nu poate decât să mă bucure și să-mi dea puțin peste cap lista de cărți de vacanță deja pregătită. 😀

Romanul Lupii trecutului. Sofia poate fi comandat deja de pe site-ul LIBREX. Este disponibil la precomandă + autograf (bonus) pentru primele exemplare!

Urmați linkul
https://www.librex.ro/literatur…/lupii-trecutului-sofia.html

*

Pasiune, mister, ratiune, umor fin. O carte fabuloasa!

Sofia – Salomé, ce transfigurare păgână a simțurilor! Foc mistuitor, înăbușit după ardere în cenușa vrajbei! Iad? Fetișism? Păcat? Blasfemie? Resemnare? Fiecare e liber să se raporteze la ele, cum crede sau cum poate, în timp ce inocența copilăriei este mișelește pângărită. Iubirea? Oare iubirea rămâne veșnica promisiune? Devine căutare? Devine strigăt? O luptă stingheră corp la corp cu lupii trecutului, cu iluziile noastre…

Amalia Elena Constantinescu – doctor în Filologie, scriitoare,

membră a Uniunii Scriitorilor din România

 

Natașa Alina Culea reușește să creioneze cele mai individualizate personaje din literatura română contemporană; creația ei se desprinde din elegii și drame, devenind un poem arborescent dedicat iubirii. Lupii trecutului impresionează prin tenta de frescă a realității; mai mult decât un roman de dragoste, poate fi considerat un roman psihologic, care reușește să evidențieze ca niciun altul relațiile interumane.

Goodread

 

Pasional, arzător, lucid, spumos și realist, romanul Natașei reușește să păstreze o permanență aură de mister care intrigă, incită și captivează cu o forță stranie.

„Lupii trecutului” te destramă și te topește într-un foc de trăiri intense pe care le vei analiza mult timp după ce ai terminat de lecturat.

Literatura pe tocuri

P.S : Nu uitați de lansarea romanului!

Peace ✌✌ and keep reading 📖 📖 ❕

4 gânduri despre “Lupii trecutului. Sofia, de Natașa Alina Culea 🐺❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s