Fluturi, de Irina Binder Vol.3 | carte cu autograf

Cea mai așteptată carte a momentului!

Fluturi 3, semnată de Irina Binder, va fi disponibilă din data de 25 iunie 2016. Cu autograf și transport gratuit, pe Libris.ro!

Fluturi 3 este continuarea romanului cu același nume, bestseller pe piața de carte din România în 2013, 2014, 2015, 2016.
Mai multe informații, aici.
Butterfly on emojidex 1.0.14
Fragment din cartea Fluturi – Volumul 3, de Irina Binder:

„Oamenii nu ne aparțin. Asta aveam eu să învaț în urma experiențelor trăite în ultimii ani. Că nu ne aparțin nici măcar oamenii pe care îi iubim cel mai mult, cei cărora ne dăruim în totalitate, cei cărora simțim că le aparținem pe vecie. Nu ne aparțin nici părinții, nici copiii, nici prietenii. Nimeni.

Cu toate că uneori ne promit că ne vor însoți până la capătul drumului nostru, oamenii au dreptul să ne abandoneze oriunde pe parcursul lui. Ei ne pot părăsi fără niciun motiv și pot alege alte drumuri, alături de alți oameni. Sau pot muri. Pe neașteptate. Uneori foarte tineri, uneori chiar și copii.

Putem fi abandonați și părăsiți fără niciun preaviz. Vor încerca să ni se smulgă din suflete cu o brutalitate greu de înțeles și de suportat. Uneori vor reuși, alteori ne vom încăpățâna să-i păstrăm în sufletele noastre, fiindcă suntem dependenți de ei și fiindcă nu știm să trăim fără ei.”

Peace ✌✌ and keep reading 📖 📖 ❕

Un gând despre “Fluturi, de Irina Binder Vol.3 | carte cu autograf

  1. Nici nu e de mirare ca scrierile Irinei Binder au atata succes la public. Da, totul se datoreaza publicului care glorifica aceasta carte si nu scrierilor submediocre ale autoarei. Sa vorbim un pic despre acest public, despre nevoia de manelizare din care se hraneste societatea de azi. In fiecare an, ziarele ne prezinta situatia dezastruoasa de la examenele de bacalaureat, se atrage atentia asupra scaderii dramatice a nivelului educational din tara noastra, promovarea ingrijoratoare a nonvalorilor ce au invadat aproape toate domeniile. In lipsa unui invatamant performant (exceptand elitele) manelismul a cuprins cu repeziciune pana si literatura. Nu este de mirare cum au reusit niste scrieri submediocre sa aiba atata succes. Cum spuneam, daca n-ar fi existat fanii lipsiti de o cultura solida, si daca scara valorilor in societatea noastra aflata in deriva n-ar fi fost rasturnata, atunci scrierile Irinei Binder nici n-ar fi vazut vreodata lumina tiparului. Cat despre trambitele lansate despre volumul 3, preconizez ca singura schimbare de continut va fi fiind data de faptul ca autoarea (sau editura For You) a angajat pe cineva care sa corecteze greselile gramaticale si de exprimare care au abundat in primele doua volume. In rest, aceleasi ineptii pe post de filosofeala, acelasi subiect manelist si acelasi public (de toate varstele, ca doar incultura se regaseste la toate generatiile ce n-au prea citit carti in viata lor si au ignorat regulile gramaticale) dornic sa infulece extaziat maculaturi semidocte.
    In toate topurilor facute nu de criticii literari ci de distribuitorii de carti, cea mai vanduta carte (ceea ce nu inseamna nici pe departe a fi cea mai buna) va iesi tot Fluturi. Noroc ca mai exista si carti de certa valoare literara care umbresc cu mult manelismele promovate cu sarg in ziua de azi.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s