Schimbări | M-am întors!! #4

Image result for life changes
(the quote of the day)

Heiii! Din nou, nu am mai scris de ceva timp (și cel mai probabil v-ați dat seama că marele motiv este… școala). Și, totuși, nu pot să stau doar cu miile de cărți în față, fără să mai scriu ceva, orice, un gând ce-mi străbate mintea la miezul nopții, nelăsându-mă să dorm, o poveste ce-și conturează ideea în timp ce privesc tabla de un negru de abanos cu urme de praf de cretă… nu pot.


Și pentru că am ales titlul „Schimbări”, voi vorbi foarte pe scurt și despre noul MoreThanBooks. Nu cred că are rost să mai spun că am domeniu, am schimbat designul și, mda, nu am mai postat de ceva timp, ci despre cum s-au întâmplat toate acestea.

  1. Am primit cadou ,cu puțin înainte de ziua blogului, ocazia de a-mi crea un domeniu. Și chiar dacă la început m-au încercat niște sentimente de scepticism, în cele din urmă mi-am spus De ce nu? și așa a luat naștere morethanb00ks.com.
  2. Dacă tot am făcut această schimbare, am mers în continuare pe ideea De ce nu? și am refăcut și design-ul blogului. (Am avut la un moment dat și niște frustrări din cauza aspectului acestuia – de dinainte – dar acum măsimt mai bine. 😀 ).
  3. Și dacă tot postam „așa de des”, mi-am zis De ce nu? aș lua o mică, mare pauză. Glumesc, de-acum nu mai pot da timpul înapoi, să postez cât mai mult, dar consider aceste schimbări un imbold la a scrie din nou, măcar cât scriam la început.

All in all, la cât mai multe schimbări (în bine)!!! 😄

P.S. : Azi apare și CONCURSUL despre care am spus, cândva. ✌

Cu voi a fost Ștef, iar până la următorul articol

Peace ✌✌ and keep reading 📖 ❕

Image result for life changes

Sursă imagine 1
Sursă imagine 2

3 gânduri despre “Schimbări | M-am întors!! #4

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s