Top magazine online de Black Friday

Nu mă pasionează Black Friday, în general, nici să aud cum s-au călcat în picioare nu știu câte mii de persoane pentru o tigaie nu mă încântă. Dar odată ce stau lejer în fața laptop-ului și mai și prind oferte, acest Black Friday începe să sune mai bine, așa că vă voi prezenta și vouă magazinele pe unde va hoinări mouse-ul meu, în căutare de cărți și nu numai. 😀

Premiu special : Cărturești

2821

O librărie de suflet în care merg cu drag, comand un ceai cald, citesc o carte, aș sta toată ziua acolo, iar acum că va fi și Black Friday, mai că aș lăsa mediul online să ajung pe acolo. Deatalii AICI.

5. Nemira

484

Nemira, editura cu niște cărți superbe ce niciodată nu m-au dezamăgit, iar cu această ocazie îmi voi reîmprospăta biblioteca cu altele noi. Detalii AICI.

4. Librăria Humanitas 

2577

Humanitas ne-a promis anul acesta, de Black Friday, reduceri „neHUMANe” (neumane; am încercat și eu un joc de litere 😀 ), mai multe găsiți AICI.

3. Târgul cărții

targul-cartii-561x280.png

Anticariatul cu surprize, unde cu 10 lei îți poți cumpăra chiar și 4 cărți și nu exagerez deloc. (am și dovezi 😀 ) Poate de Black Friday ajung să-mi iau de aceeasși sumă mult mai multe. Detalii AICI.

2. Libris

464

O librărie online mereu cu toate titlurile în stoc. Rar au fost momente în care să caut aici o carte și să nu o găsesc. Pentru Black Friday, când toate stocurile ar putea fi epuizate pe alte site-uri, cel mai sigur rămâne Libris. Detalii AICI.

1. Elefant

546

Elefant, probabil unul dintre cele mai de succes magazine online în domeniul cărților, ne-a obișnuit de-a lungul timpului cu reduceri ce ar face și un „necititor” să-și cumpere cărți. Recomand elefantul cu multă căldură mai ales în această perioadă în care reducerile sunt BOOM la toate produsele oferite de acesta. Detalii găsiți AICI.

Tu pe ce cărți vrei să pui mâna de Black Friday?

Mulțumesc mult pentru vizită și nu uita:

Peace ✌✌ and keep reading 📖 ❕

image source

Publicitate

2 gânduri despre “Top magazine online de Black Friday

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s