Recomandare film : Constantine (2005)

  • Titlu: Constantine
  • Anul apariției: 2005 
  • Timp: 2 h 1 min
  • Gen: Drama, Fantasy, Horror
  • IMDb: 6,9🌟/10

Cărțile mi-au furat una din pasiuni: filmele. (se și vede, nu am mai postat de mult ceva despre filme) Dar nu le condamn. Mi-au dat în schimb ceva inestimabil. Și totuși, cu puține zile în urmă am lăsat o carte din mână, pentru a mă uita la un film, un film despre care auzisem de ceva timp. Nu pot spune decât că mi-a plăcut foarte mult, de aceea îl și recomand. 👌

Această producție cinematografică bogată în simbolism religios, teme și motive filosofice, reușește să îmbine comedia cu horror-ul și să te facă să stai ca pe ace două ore întregi, de la început, până la final.

My favourite scene 👏:

constantine

Descriere
Filmul îl descrie pe John Constantine ca pe un cinic care are abilitatea de a percepe și de a comunica cu cei jumătate-îngeri jumătate-demoni văzându-i sub forma lor adevărată. El caută mântuire de la osânda veșnică în iad pentru o tentativa de sinucidere din tinerețe. Constantine se ocupă cu exorcizări de demoni pe care-i trimite înapoi în Iad, în încercarea sa de a câștiga favoarea Raiului, dar ajunge să fie din ce în ce mai obosit de-a lungul timpului. El ajută un detectiv de poliție cu probleme să afle adevărul despre moartea surorii lui în același timp dezvăluindu-i un plan mult mai vast și mai întunecat. (Wikipedia)

 

Din câte am văzut există și un serial Constantine, care probabil are o legătură strânsă cu filmul, așa că enjoy it! (nu veți regreta)

Peace ✌✌ and keep reading and watching 📖 🎬❕


Quotes

John Constantine: Detective. What if I told you that God and the devil made a wager, a kind of standing bet for the souls of all mankind?
Angela Dodson: I’d tell you to stay on your meds.
John Constantine: Humor me. No direct contact with humans. That would be the rule. Just influence. See who would win.
Angela Dodson: Okay, I’m humoring you. Why?
John Constantine: Who knows. Maybe just for the fun of it. No telling.
Angela Dodson: Oh, so it’s fun? It’s fun when a man beats his wife to death? It’s fun when a mother drowns her own baby? And you think the devil is responsible? People are evil, Mr. Constantine. People.
John Constantine: You’re right. We’re born capable of terrible things, but then sometimes something else comes along and gives us just the right nudge.
Angela Dodson: Well, this has been real educational, but… I don’t believe in the devil.
John Constantine: You should. He believes in you.”

 

Un gând despre “Recomandare film : Constantine (2005)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s