3 cadouri minunate de la 3 suflete minunate 🎁

❤️

Nici nu știu cum să încep. I’m very happy! Chiar dacă scriu abia acum, pentru că nu aveam cuvinte pentru a-mi exprima sentimentele, am primit cele 3 cadouri pe la începutul lunii ianuarie.

Au venit unul după celălalt. Ajungeam acasă seara târziu, după o zi obositoare de școală și când vedeam pe canapea un nou colet, patul nici nu mai exista, hainele nu le mai dădeam jos, săream direct pe colet și îl deschideam. Stăteam și o oră întreagă cu o carte sau chiar două cărți în mână, chiar dacă pe unele le aveam deja în bibliotecă, uitându-mă pur și simplu la ele, iar pentru toate acestea îi mulțumesc din tot sufletul Natașei Alina Culea, cea care m-a ajutat foarte, foarte mult încă de când am avut prima discuție de pe e-mail. 😀

De asemenea, le mulțumesc foarte mult și Linei Moacă și Dianei Farca pentru aceste minunate cadouri. ❤︎ Abia aștept să le citesc, deci așteptați-vă la noi recenzii cât de curând, dar și la concursuri. 😉

12695870_1733176380245210_1258520229_n

Natașa, bărbații și psihanalistul, de Natașa Alina Culea (recenzie)  ❤︎

Comandă AICI

și

Marat. Iubirea are spini, de Natașa Alina Culea

Inchideţi ochii şi imaginati-vă pentru o clipă un univers copleşitor pentru el însuşi, care a zămislit în vastitate, o intenţie numită iubire; intenţia a devenit potenţial şi a luat forma unei sfere plutind lin în spaţiu, înaintea timpului. Iubirea nu avea nevoie de nimic, nici de confirmare şi nici de recunoaştere, existenţa ei desăvârşită îi era de ajuns. Şi apoi a fost timpul, şi a existat clipa, iar iubirea a zărit cu ochii inimii o planetă, în care intenţiile se materializau, trăind experienţa a ceea ce sunt. Şi pentru că exista timpul, iubirea a pândit clipa în care ar putea pătrunde în planeta albastră pentru a trăi experienţa a ceea ce este. Bulbul de iubire, într-o mişcare de zvârcolire, s-a născut pe Pământ în picioarele goale, trăind incompletă, divizată, povestea iubirii în lipsa acesteia, aşteptând o altă clipă divină în care se va reuni în desăvârşirea ei. Fiinţele care populau Pământul aveau suflete neliniştite, iar vieţile lor erau precum vieţile licuricilor ce credeau că dacă ei luminează, sunt lumină, de aceea aveau vieţi scurte.

Comandă AICI

12674295_1733176386911876_1514354553_n

La limită, de Diana Farca

La limită e primul meu roman de ficțiune. Textul reprezintă o călătorie fascinantă în viețile celor puși față în față cu abandonul, care înlocuiesc suferința cu acceptarea.
Sper ca romanul să vă ajute să vă redefiniți limitele!„ (Diana Farca)

Comenzi, doar AICI

12647631_1733176390245209_271494436_n

Valuri de viață, de Lina Moacă

Dacă la vârsta de nouă ani Irina Albu îşi pierde părinţii într-un stupid accident de maşină, nouă ani mai târziu se îndrăgosteşte. Dar nu oricum și nu de oricine. Căile imprevizibile ale tinerei fete sunt cu totul aparte. Cu cât își dorește mai mult să-și trăiască viața, cu atât viața se încăpățânează s-o trăiască pe ea, după reguli implacabile.

Va putea supravieţui o inimă într-un tărâm fără speranţă?

Ebook AICI

Peace ✌✌ and keep reading 📖 📖 ❕

12 gânduri despre “3 cadouri minunate de la 3 suflete minunate 🎁

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s